Zoom virtuele achtergronden


Ik geef het toe: mijn bureau is een grote wanorde. En met deze Corona-quarantaine is videoconferencing alom tegenwoordig. Vooral Zoom is populair. Dus moet ik opruimen, of toch niet? Als je de Zoom client op je toestel installeert, kan je makkelijk een virtuele achtergrond instellen. En vanaf nu dus ook met video’s. Een leuke bron […]

Ik geef het toe: mijn bureau is een grote wanorde. En met deze Corona-quarantaine is videoconferencing alom tegenwoordig. Vooral Zoom is populair. Dus moet ik opruimen, of toch niet?

Als je de Zoom client op je toestel installeert, kan je makkelijk een virtuele achtergrond instellen. En vanaf nu dus ook met video’s. Een leuke bron voor achtergrondvideo’s is Coverr. Tip: zoek op scenery.

Hulp nodig bij het instellen van de achtergrond? Klik hier voor meer uitleg.

Veel plezier en opruimen doen we later.