Shopify versus Woocommerce: de voor- en nadelen


Persoonlijk ben ik nooit een voorstander van locked-in tools en prefereer ik open-source software waarbij mijn klant of ikzelf alle controle hebben over de volledige code. En steeds is er weer die discussie: Shopify of WooCommerce? Ik ben me er heel bewust van dat Shopify eenvoudiger is. Het is dan ook een online tool, niets […]

Persoonlijk ben ik nooit een voorstander van locked-in tools en prefereer ik open-source software waarbij mijn klant of ikzelf alle controle hebben over de volledige code.

En steeds is er weer die discussie: Shopify of WooCommerce? Ik ben me er heel bewust van dat Shopify eenvoudiger is. Het is dan ook een online tool, niets meer. WordPress met WooCommerce is uiteraard flexibel. Iets dat Shopify nooit zal zijn.

Bepaal echter vooral zelf welk schoentje jou het beste past. En wil je ooit de overgang van Shopify naar WooCommerce maken, dan is hier een handige gids.